• ΤΕΝΤΕΣ
 • ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ - Τέντες
 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΤΕΝΤΕΣ
 • ΤΕΝΤΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • ΤΕΝΤΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Ταξινόμηση: 

Τέντες

Τέντες, τέντα, συστήματα σκίασης, τεντόπανα, πέργκολες ανοιγόμενες, ζελατίνες, στόρια, ρόλλερ.

Εδώ και χρόνια ο άνθρωπος χρησιμοποιεί πολλά από τα παραπάνω ώστε να προστατεύεται από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες γενικότερα, αλλά και για λόγους καλλωπισμού των κτηρίων. Παλαιοτέρα, η τέντα αποτελείτο από τεντόπανο βαμβακερού νήματος που απλά δρόσιζε τον χώρο μας. Σήμερα όμως, οι ανάγκες έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ., Τα τεντόπανα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, είναι πιο αποδοτικά στην προστασία από τη ζέστη, πιο αδιάβροχα ώστε να μην δημιουργούνται μύκητες και με μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογής. Υπάρχουν πλέον διάτρητα υφάσματα, τεντόπανα Blackout, υφάσματα τέντας με σχέδια εμπριμέ ή με ειδική επεξεργασία, για να τα τυπώνουμε ψηφιακά, διαφανείς ζελατίνες που μας προστατεύουν αποτελεσματικά από τον αέρα ή τη βροχή και έτσι ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει από μια ευρεία συλλογή υφασμάτων, αναλόγως των ιδιαίτερων αναγκών του.

Οι κλιματικές αλλαγές των τελευταίων ετών έχουν επιπτώσεις σε όλους μας και σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούν την ανάγκη κάλυψης χώρων με συστήματα σκίασης, απλών τεντών, ή τύπου κασετίνας, πέργκολες ή περγοτέντες, εξωτερικής σκίασης, που παλαιοτέρα είτε δεν χρειάζονταν ή δεν υπήρχαν ανάλογα συστήματα σκίασης, για ευρεία εφαρμογή.

Τα συστήματα σκίασης σήμερα, με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας και σε συνάρτηση με το σύγχρονο design, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Ο σχεδιασμός και το design της σκίασης, τα τελευταία χρόνια, έχει τύχει ιδιαίτερης βαρύτητας, καθόσον η σκίαση συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Έτσι, διαπιστώνεται ότι αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες ακόμη ανακαλύπτουν καλαίσθητες εφαρμογές σε απλές τέντες, τέντες με βραχίονες, ή τύπου κασετίνας, περγοτέντες, πέργολες σταθερές με τεντόπανο, στόρια, ρόλλερ ή ότι άλλο χρειαστούμε για την αποτελεσματική σκίαση των κατασκευών μας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ

Συστήματα τέντας με βραχίονες αρθρωτούς Η τέντα αυτή μπορεί να σκιάζει τη βεράντα ή τη βιτρίνα ενός καταστήματος χωρίς πρόσθετες κολόνες, δίνοντας όποια κλίση θέλουμε ανάλογα με το σημείο που θέλουμε να σκιάζουμε. Οι βραχίονες έχουν κέλυφος από προφίλ αλουμινίου με ισχυρά ελατήρια για να τεντώνουν το ύφασμα της τέντας και οι αρθρώσεις αποτελούνται από χυτό αλουμίνιο. Ανάλογα με το μήκος και το ύψος της τέντας χρησιμοποιούμε και τους ανάλογους βραχίονες . Οι διαστάσεις ποικίλουν από 1,50 έως και 5,00 μέτρα.

Τέντα κασετίνα

Οι τέντες κασετίνες περικλείουν τα υφάσματα, τους μηχανισμούς, τους βραχίονες, τα μοτέρ και όλα τα εξαρτήματα της τέντας μέσα σε ένα προφίλ αλουμινίου. Με αυτόν τον τρόπο τα καιρικά φαινόμενα (αέρας ή σκόνη) δεν επιδρούν στο σύστημα σκίασης, αφήνοντας το να διατηρείται όμορφο και καθαρό όπως την πρώτη ημέρα . Αν θέλουμε ξεχωριστό design στο σύστημα σκίασης του χώρου μας και μέγιστη προστασία τότε η τέντα κασετίνα είναι η πιο σωστή επιλογή. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να βάψουμε το περίβλημα της τέντας κασετίνας και όλα τα εξαρτήματα στην απόχρωση της επιλογής μας.

Τέντα μπάρα

Μια άλλη εφαρμογή της τέντας με βραχίονες είναι η τέντα μπάρα, οπού μας δίνει την δυνατότητα να την τοποθετήσουμε σε δύσκολα σημεία στήριξης. Μπορούμε να προεκτείνουμε το μήκος της τέντας και πιο έξω από την τελευταία βάση κατά 50 με 60 εκατοστά(cm) . Ιδανικό για τοποθέτηση σε τοίχους με θερμοπρόσοψη ή σημεία που δεν έχουμε μονοκόμματο δοκάρι μπετού αλλά σημεία με κολόνες τσιμεντένιες, σιδερένιες, ξύλινες. Διαθέτει και ενσωματωμένο στέγαστρο για προστασία από το νερό.

Τέντα τύπου αντηρίδας

Η τέντα τύπου αντηρίδας είναι μια απλή κατασκευή τέντας, που δίνει λύσεις σε διάφορες βεράντες, καθώς, με δυο απλές σωλήνες οδηγούμε το τεντόπανο έως το σημείο που θέλουμε να σκιάσουμε.

Τέντα κάθετη τύπου ριντό

Η τέντα ριντό είναι απλή κατασκευή, συνήθως χωρίς οδηγούς και χρησιμοποιείται για να καλύπτουμε τα πλαϊνά τμήματα σε βεράντες.

Τέντα πέργκολα

Είναι ένα νέο σχετικά σύστημα σκίασης, που επιλύει προβλήματα σε μεγάλα ή και μικρά ανοίγματα. Είναι ιδανικό για κάλυψη σε μεγάλες βεράντες (ρετιρέ -αυλές) επαγγελματικούς χώρους .

Η πέργκολα μπορεί να τοποθετηθεί με δικές της κολώνες (αλουμινίου-ξύλινες ή μεταλλικές) ακόμα και σε υπάρχουσα κατασκευή πέργκολας. Η περγοτέντα μπορεί να καλύπτει ανοίγματα ακόμα και 13m πλάτος με 7m κατέβασμα σε ένα σύστημα . Μπορεί να λειτουργήσει με 5% κλίση για το νερό και έτσι να έχουμε αρκετό ύψος στο εμπρός σημείο, όπου τοποθετούνται οι ανάλογες κολόνες . Το νερό της βροχής δεν λιμνάζει, διότι το ύφασμα υποστηρίζεται ανά 45 εκατοστά (cm) από κόντρες αλουμινίου. Το νερό καταλήγει σε ενσωματωμένη υδρορροή και απορρέει μέσα από κολόνες ή σε εξωτερική σωλήνα ανάλογα την περίπτωση. Τα υφάσματα είναι PVC BLACK OUT χωρίς ραφές και παρέχουν 100% στεγανότητα και δροσιά. Οι κατασκευές από περγοτέντα προσφέρονται για περιμετρικό κλείσιμο. Χρησιμοποιούνται διαφανείς ζελατίνες με κασετίνες και πλαϊνούς οδηγούς, διάτρητα τεντόπανα αλλά και συρόμενα τζαμιά ή αλουμίνια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ειδικά για καφετέριες , εστιατόρια αλλά και ιδιωτικούς χώρους . Όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή, ενώ οι διατομές των προφίλ του αλουμινίου ποικίλουν αναλόγως της ζητούμενης εγκατάστασης.

Η κίνηση της περγοτέντας γίνεται από ασύρματο μοτέρ SOMFY RTS. Επιπλέον, διατίθεται και το νέο μοτέρ SOMFY PERGOLA IO, με εξειδικευμένη κατασκευή, ώστε να παρέχεται καλύτερο τέντωμα του υφάσματος, εξαλείφοντας ενοχλητικές ζάρες που δημιουργούνται με τις συστολές ή τις διαστολές αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

Οριζόντιο σύστημα σκίασης με κασετίνα

Στις πέργκολες μπορεί να εφαρμοστούν και οριζόντια συστήματα σκίασης με κασετίνα και πλαϊνούς οδηγούς με ιμάντες τεντώματος. Το τεντόπανο τοποθετείται στο σημείο που το χρειαζόμαστε, όταν το θέλουμε, και επανέρχεται στην κασετίνα όταν χρειαστεί με αυτόματο τρόπο. Έτσι σκιάζουμε και προστατεύουμε πέργολες, αίθρια κ.α.. Οι διάφορες παραλλαγές των συστημάτων οριζόντιας σκίασης δίνει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες κατασκευές, όπως οριζόντια αίθρια, δύριχτα ή πυραμιδοειδή σχήματα.

Κούρμπες τέντες (καποτίνες).

Τις κούρμπες τις προτείνουμε συνήθως για παράθυρα, βιτρίνες καταστημάτων ή πόρτες. Η καποτίνα αποτελείται από πέντε ακτίνες αλουμινίου και το τεντόπανο ή το μουσαμά (PVC), που επιθυμείτε. Επίσης μπορεί να γίνει σταθερή ή ανοιγοκλεινόμενη.

Στην εξωτερική σκίαση περιλαμβάνονται και πιο σύνθετα συστήματα σκίασης όπως οριζόντιες μεταλλικές περσίδες , τεντόπανα με φωτοβολταικά , πάνελ, ομπρέλες επαγγελματικού τύπου, σταθερά γκαζέμπο και εφελκυόμενα υφάσματα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ

- στόρια (αλουμινίου και ξύλινα ) - ρόλλλερ (υφασμάτινα και μπαμπού ) - κάθετες περσίδες (από ύφασμα -ξύλο -κορδόνι) Στην εσωτερική σκίαση πέρα από το πρακτικό μέρος, σημαντικό ρόλο συνιστά και η διακόσμηση του χώρου, γι' αυτό ακριβώς υφίσταται μεγάλη γκάμα υφασμάτων, χρωμάτων και σχεδίων. Έτσι, εκτός των γνωστών εφαρμογών από στόρια αλουμινίου, υπάρχουν και ξύλινα, ρόλλερ με ύφασμα -διπλά ρόλλερ, κάθετες περσίδες, οριζόντια συστήματα σκίασης για αίθρια.

ΜΟΤΕΡ για συστήματα σκίασης .

Τα μοτέρ πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των συστημάτων σκίασης και δίνουν λύσεις και ασφάλεια σε όλες τις κατασκευές.

Τα μοτέρ τέντας μπορούν να είναι ασύρματα (με τηλεκοντρόλ) ή ενσύρματα με σταθερό διακόπτη. Τα ασύρματα έχουν το πλεονέκτημα ότι συνδέονται, χωρίς καλωδιώσεις, με αισθητήρες αέρα, ήλιου-αέρα, βροχής, χρονοδιακόπτες .

Οι τέντες με μοτέρ και αισθητήρες προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και προφυλάσσουν αποτελεσματικότερα από τον ήλιο τον χώρο μας.

Τα πιο αξιόπιστα μοτέρ για τέντες και γενικά για συστήματα σκίασης είναι της εταιρίας SOMFY, η οποία, επενδύοντας συνεχώς στην ποιότητα και στην εξέλιξη, έχει καταφέρει να μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα επίπεδα ηλεκτροκίνησης των συστημάτων σκίασης .

Η Εταιρία μας, ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στον τομέα της σκίασης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων έχει συνάψει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του χώρου. Έτσι μπορούμε να παρέχουμε αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και πάντοτε με τον σωστό, για την κάθε περίπτωση και για τις ανάγκες σας, σχεδιασμό.


ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΑΝΤΗΡΙΔΑ

ΤΕΝΤΕΣ PINTO

ΤΕΝΤΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

ΚΑΠΟΤΙΝΑ -ΚΟΥΡΜΠΑ
ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ
tenta μπάρα Σύστημα τέντας μπάρας. ΤΕΝΤΕΣ
tenta μπάρα Σύστημα τέντας μπάρας. ΤΕΝΤΕΣ
tenta μπάρα Σύστημα τέντας μπάρας.
ΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΑ ΡΙΝΤΟ ΤΕΝΤΕΣ
ΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΑ ΡΙΝΤΟ ΤΕΝΤΕΣ
ΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΑ ΡΙΝΤΟ
ΡΙΝΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΡΙΝΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΡΙΝΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥH ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥH ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥH
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΓΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΓΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΓΑΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΓΟΛΑ ΜΕ ΠΛΕΧΤΟ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟ (ΥΦΑΣΜΑ) ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΓΟΛΑ ΜΕ ΠΛΕΧΤΟ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟ (ΥΦΑΣΜΑ) ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΓΟΛΑ ΜΕ ΠΛΕΧΤΟ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟ (ΥΦΑΣΜΑ)
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΜΕ ΑΞΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΤΗΡΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΜΕ ΑΞΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΤΗΡΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΜΕ ΑΞΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΤΗΡΑ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΑ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΤΗΡΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΟ ΡΙΝΤΟ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΤΗΡΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΟ ΡΙΝΤΟ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΑΤΗΡΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΟ ΡΙΝΤΟ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΡΙΞΗ ΤΟΥΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟΥΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟΥΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΣΤΗΘΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΕΣ
Εμφάνιση 1 έως 25 (από 25 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 
Ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα προϊόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας; Επιλέξτε το και έπειτα πατήστε πάνω στο πλήκτρο "Εκδήλωση ενδιαφέροντος". Κάποιος από το τμήμα πωλήσεών μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να διαλευκάνει τις απορίες σας.